Herkes sustu Olcan konuştu

 Trabzonspor’un yıldız Futbolcusu Olcan Adın merak edilen soruları cevapladı.Olcan Trabzonspor'a gelmeden önce hangi takımlarda oynadı. Fenerbahçe maçında kaçırdığı yüzde yüzlük iki gol pozisyonundan sonra neler hissettiOlcan bu sorulara içtenlikle cevap

Herkes sustu Olcan konuştu

 Trabzonspor’un yıldız Futbolcusu Olcan Adın merak edilen soruları cevapladı.Olcan Trabzonspor'a gelmeden önce hangi takımlarda oynadı. Fenerbahçe maçında kaçırdığı yüzde yüzlük iki gol pozisyonundan sonra neler hissetti

Olcan bu sorulara içtenlikle cevap verdi

Futbolla ilk nasıl başladın?

Benim babamlar 4 kardeş ve dördü de futbol oynadı. Almanya’da bulunan amcam Balıkesirspor’da top oynadı sonra Almanya’da oynadı diğer amcam yine amatörde oynadı babamda dahil. Futbolcu bir aileden geliyorum ve sekiz yaşında Balıkesirspor’da futbola başladım 16 yaşına kadar orada top oynadım ve oradan Kartalspor’a transfer oldum. Kartalspor’dan Fenerbahçe’ye gittim ve burada 5 sene bulundum beş senin ardından Gaziantep’e transfer oldum oradan da buraya geldim. Trabzonspor’un oyuncusu oldum.

Son derbi karşılaşmasında kaçırdığın gol sonrası çok üzüldün! Nasıl değerlendiriyorsun o günü!

Fenerbahçe maçında kaçırdığım gol beni çok üzdü. Her futbolcu gol atmak ister o gün çok şansızdım neden atamadım bilmiyorum. Kendime de çok kızdım hemen o maçın sonrasındaki maçta gol attım. Sonuçta ben Trabzonspor’un futbolcusuyum. Kacırdığım o golle ilgilide bir şey söylemek istemiyorum

Trabzonspor!dan teklif alınca ne hissetin?

Trabzonspor’un bana teklif vermesi sırasında inanılmaz bir heyecan duydum. Menajerim bana gelip Trabzonspor deyince çok heyecanlandım ve sevindi. Şuan en mutlu olduğum takımdayım diyebilirim.

Trabzon’u nasıl buluyorsun?

Trabzon şehri benim için çok farklı Türkiye’de bu kadar futbol ile iç içe bir kent yoktur. Hem takımına sahip hem de oyuncularına sokakta gezer iken hemen yanınıza gelip konuşuyorlar ve size karşı ilgililer. Çoğunluk ile sizden sürekli olarak sizden daha fazla gol istiyorlar.

 

 

Olacan boş vakitlerini nasıl geçiriyor?

Boş zamanlarımda genel evimde vakit geçiriyorum ama genelde evde ve tesis arasında gittim geliyorum.

Beşiktaş maçını nasıl değerlendiriyorsun?

Şuan tabloya bakarsak kaybettiğimiz puanları arıyoruz Beşiktaş derbi maçı her zaman derbi maçları zor olur İnönü’de kazanmak istiyoruz bu hafta sonu kazanacağız.

Milli takım için ne söylemek istersin?

Bizler performanssımız ortaya koyduğumuz sürece seçiliriz. Hocaların takdiri ile milli takıma seçiliriz. On bir şey söylemeyeceğim ama bizim takımızdan çok oyuncu milli takımda oynardı.

Hedeflerine ulaştın mı?

Hedeflerim arasında büyük bir kulüpte oynamaktı ve Trabzonspor’da oynamak bu hedefimiz yapmama değdi. Onun için mutluyum 3,5 yıldır daha buradayım ve hepde burada olacağım.

 

Unutamadığın maç hangisi?

Trabzonspor forması altında unutamadığım tek maç geçen yıl Spor Toto Süper Final Şampiyonluk grubunda oynadığımız Beşiktaş maçı. O maçta gol attığım için çok sevinmiştim ve o maçın ardından Avrupa kupalarına katılmayı garantiledik. 

Olcan için Şenol Hoca?

Şenol hoca hem saha içinde ve saha dışında bize yardımcı oluyor. Tüm hatalarımız bize gösteriyor ve onun yeri çok farklı. Biz ve bizim gibi genç oyuncular için Şenol Güneş bulunmaz bir değer.

Yedek kalınca nasıl oluyorsun?

Yedek kaldığımda biraz üzülüyorum hatta biraz fazla üzülüyorum.  Ben Trabzonspor için oynuyorum.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler