Herkes sahaya odaklansın

Trabzonspor'da Gaziantepspor beraberliğinin ardından, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı bırakılmasıyla gerginleşen sürece el atan teknik direktör Vahid Halilhodzic, "Herkes sahaya odaklansın. Bu süreci atlatacağız" dedi. Bu hafta sonu deplasmanda

Herkes sahaya odaklansın

Trabzonspor'da Gaziantepspor beraberliğinin ardından, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı bırakılmasıyla gerginleşen sürece el atan teknik direktör Vahid Halilhodzic, "Herkes sahaya odaklansın. Bu süreci atlatacağız" dedi. Bu hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Akhisar Belediyespor maçını kazanarak yeni bir başlangıç yapmak isteyen bordo-mavililerde Vahid Halilhodzic, oyuncularına uyarılarda bulundu.

Saha dışından gelebilecek eleştirilere kulak tıkamaları yönünde oyuncularına uyarılarda bulunan Halilhodzic, "Herkes sahaya odaklansın. Bu süreci atlatacağız. Kolay olmayabilir ama bunu başaracağız. Hepinizden görevinizi iyi yapmanızı istiyorum" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler