"Herkes puan cetveline baksın!"

Spor Toto Süper Lig Lideri Trabzonspor'un genel sekreteri Hasan Yener, ''Şampiyonlukta kimin avantajlı olduğuna, kimin daha iyi futbol oynadığına bakılacaksa, herkes puan cetveline baksın'' dedi. Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin Tra

"Herkes puan cetveline baksın!"

Spor Toto Süper Lig Lideri Trabzonspor'un genel sekreteri Hasan Yener, ''Şampiyonlukta kimin avantajlı olduğuna, kimin daha iyi futbol oynadığına bakılacaksa, herkes puan cetveline baksın'' dedi.

Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin Trabzonspor'dan daha iyi futbol oynadığı ve bunun da sarı-lacivertli takımı şampiyonlukta daha avantajlı konuma getirdiği yönündeki görüşleri doğru bulmadıklarını belirtti. Yener, ''Şampiyonlukta kimin avantajlı olduğuna, kimin daha iyi oynadığına bakılacaksa herkes, puan cetveline baksın. Takımların gücü, puan cetvelindeki yerinden belli olur. İyi futbol oynayan takımın daha önde olması lazım. Biz son 6 haftaya lider ve 2 puan önde giriyoruz. Son 6 haftada maçlarımızı kazanarak şampiyon olmak istiyoruz'' diye konuştu.

     -BURSASPOR MAÇI-

Lig tarihindeki 34 sezonda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Bursaspor'a kaybetmemelerinin hafta sonundaki maça bir ölçü olmayacağını anlatan Yener, ''Hiç yenilmediğimiz rakibimize karşı tabi ki bu maçta puan kaybetmemek amacındayız ama tarihte alınan sonuçlar bir ölçü değil. Mutlaka Bursaspor'a karşı geçmişte bir üstünlük var ama her maçın havası farklı. Bursaspor'un bu sene iyi bir kadrosu var. İyi bir hocası ve teknik kadrosu var. Geçen senenin lig şampiyonuna karşı mücadele edeceğiz. Özellikle deplasmanlarda iyi futbol oynuyorlar. O bakımdan zor bir maç olacak ama bizim puan kaybına tahammülümüz yok'' ifadesini kullandı.

Yener, Bursaspor'un Trabzonspor karşısında ''maça asılmayacak'' yönündeki iddialara ilişkin, ''Geçen haftaki rakibimiz Galatasaray için de aynı şeyler söylenmişti, ancak herkes Galatasaray'ın sahada nasıl mücadele ettiğini gördü. Bursaspor'u ateşlemek istiyorlar. Bursaspor maçı öncesi yapılan spekülasyonlar rakibimizi ateşlemeye yönelik'' dedi.

     -''TEK KOLTUĞUN BOŞ KALMASINI İSTEMİYORUZ''-

Yener, Bursaspor maçında seyirci rekoru kırılmasını hedeflediklerini de anlatarak, ''Şu anda biletlere yoğun bir ilgi var. Taraftarın bu ilgisinden son derece memnunuz. Umarız Bursaspor maçında seyirci rekoru kırılacak. Taraftarlarımız Hüseyin Avni Aker Stadı'nı tıklım tıklım dolduracak, verdiği destekle de takımını nasıl sahiplendiğini gösterecektir'' diye konuştu.

Taraftarlarına her zamankinden daha fazla ihtiyaçlarının bulunduğuna işaret eden Yener, ''Bizim taraftarımızın yapacağı en önemli şey kendi oyuncularını ateşlemek. Kesinlikle kötü tezahürattan sakınılmalı, sahaya yabancı bir madde atılmamalı. Bu denli hareketlerin takıma nasıl zarar verdiği önceki maçlarda gördük. 90 dakika boyunca onlardan takımımıza destek istiyoruz'' ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor