"Herkes iyi takım iyi futbolcu istiyor ama...."

 Samsunspor Kulübü Başkanı Kar:''Ligde önceliğimiz alt sıralardan uzaklaşmaktır''.''Herkes iyi takım ve iyi futbolcu istiyor ama futbolcu da iyi takımda paraya bakıyor''  PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, ''Ligde önceliğimiz al

"Herkes iyi takım iyi futbolcu istiyor ama...."

 

Samsunspor Kulübü Başkanı Kar:''Ligde önceliğimiz alt sıralardan uzaklaşmaktır''.
''Herkes iyi takım ve iyi futbolcu istiyor ama futbolcu da iyi takımda paraya bakıyor'' 
 
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, ''Ligde önceliğimiz alt sıralardan uzaklaşmaktır'' dedi. 
   
Kar yaptığı açıklamada, ligde son 2 haftadır kritik maçlar oynadıklarını söyledi. 
     
Pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor'la kritik bir maç oynayacaklarını belirten Kar, ''Yenersek rakibiz olan Şanlıurfaspor'a 3 puan fark atacağız ve rahatlayacağız. Zor bir deplasman olacak. Eksik ve sakat oyuncumuz yok. İyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Üst üstte 2 galibiyet aldık onun morali ile bu maça çıkacağız. Özellikle yenilmeden Samsun'a puanla dönmek istiyoruz. Sonra sahamızda oynayacağımız Ankaragücü maçını da kazanarak alt sıralardan tamamen kurtulmak istiyoruz'' diye konuştu. 
     
Ligde 38 veya 39 puan alan takımın kümede kalacağını tahmin ettiğini belirten Kar, ''Eğer bu iki maçta 2 galibiyet alıp 39 puana ulaşırsak kalan 4 maçımızı da rahat geçireceğimizi düşünüyorum. Üzerimizdeki stresi atarsak kalan 4 maçtan 4 galibiyet aldığımızda 51 puan yapabiliriz. Belki Play-off'u da yakalamış oluruz. Ama bu hedef en son ortaya konulacak hedef önceliğimiz alt sıralardan uzaklaşmaktır'' şeklinde konuştu. 
     
''Sayın Bakanımız Suat Kılıç'tan büyük destek gördük''   
   
 Maddi sıkıntılarının devam ettiğini ifade eden Kar, şunları kaydetti: 
   
''Maddi sıkıntımız sadece bu yıl yaşanan bir sıkıntı değil. Geçmişte de bu sıkıntı vardı gelecekte de devam edecek. Kulübe gelir sağlayan kaynakları bulmamız lazım. Yeniden fuar içindeki otoparkı kulübün bünyesine katmamız gerekiyor. Bunun için de bir süreç geçmesi lazımmış şimdi bu sürecin geçmesini bekliyoruz. Özellikle otopark alanını almak istiyoruz. Bu şekilde kulüp dönmüyor. Herkes iyi takım ve iyi futbolcu istiyor ama futbolcu da iyi takımda paraya bakıyor. Hakikaten artık zor günler geliyor. Buraya kadar Sayın Bakanımız Suat Kılıç'ın büyük desteğiyle geldik. Bundan sonra şehirden de destek görmek istiyoruz'' 
     
Ligin 2. yarısında oluşturdukları takımın hedefe oynayabilecek kapasitede olduğunu vurgulayan Kar, ''Ligin ilk devresinde 15 puan almıştık 2. devrede şimdiden 18 puan topladık. Kalan 6 maçımızı da kazandığımızda ortalama 51 puana ulaşırız, bu da bizi Play-off'a ulaştırır'' ifadesini kullandı. 
     
Öte yandan Samsunspor, Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik Direktör Besim Durmuş yönetiminde düz koşu, kültür fizik hareketleri yapan kırmızı-beyazlı futbolcular daha sonra taktik ağırlı bir çalışma yaptı. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor