'Herkes için aynı şart söz konusu'

Kayserispor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig maçının hazırlıklarına başlayan Orduspor'da teknik direktör Hector Cuper basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına başl

'Herkes için aynı şart söz konusu'

Kayserispor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig maçının hazırlıklarına başlayan Orduspor'da teknik direktör Hector Cuper basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.

Mor-beyazlı ekibin, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmana sakatlığı bulunan Hasan Kabze, Selçuk Şahin ve Vicente Alfredo Monje katılmadı. Gençlerbirliği maçında sakatlanan Arjantinli orta saha oyuncusu Monje'nin sol arka adalesinde yırtık meydana geldiği ve üç hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

 

Antrenmanda oyuncular 4 gruba bölünerek 4 kilometre koşu yaptı. Daha sonra antrenman taktik çalışmasıyla devam etti.

 

Teknik direktör Hector Cuper, antrenman öncesi gazetecilere açıklama yaptı. Hafta sonu deplasmanda oynanan Gençlerbirliği maçını değerlendiren Cuper, ''Gençlerbirliği maçından bir puan aldık. Belki çok iyi bir maç çıkaramadık ama benim için önemli olan takımın zamanla iyiye gitmesidir. Rakibimiz Gençlerbirliği sahada iyiydi. Tabi ki 3 puanı alsak iyi olurdu ama bir puan aldık'' dedi.

 

Milli takım için lige verilen arada bütün takımlar için şartların aynı olduğunu, bundan dolayı hiçbir takım için avantaj ya da dezavantajlı bir durum olmadığını dile getiren Cuper, ''Belki sürekli puan alan takımlar için kötü olabilir ama herkes için aynı şartlar söz konusu'' ifadelerini kullandı.

Cuper, 19 Eylül Stadı'ndaki yenileme çalışmalarından dolayı sahalarında bu sezonun ilk maçını Kayserispor ile yapacaklarını anımsatarak, ''Sahamızda oynayacak olmamız takım için çok iyi bir durum. Bütün taraftarlar ve oyuncular kendi sahasında oynamayı sever. Eminim ki herkes için en iyisi bu olacak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler