Herkes gelip geçici Trabzonspor kalıcı!

 Şike sürecinden buyana Bordo-Mavili kulüpte büyük değişimler yaşandı. KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİTrabzonspor'da, “şike sürecinin" yaşandığı sezonunun ardından günümüze kadar futbolcu, teknik heyet ve yönetim bazında değişiklikler oldu. Bordo-Mavili takımda

Herkes gelip geçici Trabzonspor kalıcı!

 

Şike sürecinden buyana Bordo-Mavili kulüpte büyük değişimler yaşandı.
 
KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ
Trabzonspor'da, “şike sürecinin" yaşandığı sezonunun ardından günümüze kadar futbolcu, teknik heyet ve yönetim bazında değişiklikler oldu. Bordo-Mavili takımda, söz konusu sezona damga vuran 26 futbolcudan sadece 7'si takımda kaldı. Bu isimler ise Alanzinho, Colman, Onur, Giray, Serkan, Tolga ve Mustafa oldu. 2009-2010 sezonunun 15. haftasında göreve gelen Teknik Direktör Şenol Güneş de bu sezon yaşanan başarısızlığın ardından görevden ayrıldı. 
 
ŞİMDİ DE YÖNETİM
Güneş'ten sonra teknik direktörlük görevine getirilen Tolunay Kafkas da kötü gidişatı durduramadı. Bordo-maivililerin deplasmanda, Akhisar Belediyespor karşısında 1-0 mağlup olmalarının ardından fatura bu kez yönetim kuruluna kesildi. Maç sonrasında taraftarların tepkisiyle karşılaşan kulüp başkanı Sadri Şener, mayıs ayında olağanüstü genel kurul kararı aldı. Mevcut yönetim kurulu üyeleri herhangi bir değişiklik olmazsa yeni sezonda görevde olmayacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler