"Her şey güzel olacak"

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Olcan Adın, kötü bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, yeni sezonda bambaşka bir Trabzonspor izlettireceklerini söyledi.Yetenekli futbolcu, “Bu sezonu hiç beklemediğimiz şekilde bitirdik ve taraftarlarımızı üzdük. Y

"Her şey güzel olacak"

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Olcan Adın, kötü bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, yeni sezonda bambaşka bir Trabzonspor izlettireceklerini söyledi.

Yetenekli futbolcu, “Bu sezonu hiç beklemediğimiz şekilde bitirdik ve taraftarlarımızı üzdük. Yeni seçilecek yönetimle birlikte inanıyorum ki, çok güçlü bir takım ortaya çıkacak. Yeni sezonun başından itibaren zirveden inmeyecek bir takım olacağımızı düşünüyorum. Taraftarımızın özlediği şampiyonluğa ulaşıp, Trabzonspor’u Avrupa’da en iyi yerlere getirmek istiyoruz” sözlerini sarf etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor