"Her maçımızı final havasında oynayacağız"

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü İbrahim Özkul, "Her maçımızı final havasında oynayacağız" dedi.      Özkul,yaptığı açıklamada, sahalarında Nazilli Belediyespor ile golsüz berabere kalarak kaybettikleri 2 puanı, haf

"Her maçımızı final havasında oynayacağız"

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü İbrahim Özkul, "Her maçımızı final havasında oynayacağız" dedi. 
     
Özkul,yaptığı açıklamada, sahalarında Nazilli Belediyespor ile golsüz berabere kalarak kaybettikleri 2 puanı, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Pendikspor karşılaşmasında telafi etmek istediklerini söyledi. 
     
Karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp, rakiplerinin alacağı sonuçlara göre düşme hattından uzaklaşmak istediklerini vurgulayan Özkul, şunları kaydetti: 
     
"Takımımız, Pendikspor karşısında kazanmak için tüm hazırlıklarını sürdürüyor. Futbolcularımızın da moral ve motivasyonu iyi. 3 puanla Pendik'ten döneceğimizi umuyorum. Her maçımızı final havasında oynayacağız ve rakiplerimizin aldığı sonuçları da çok fazla göz önünde bulundurmayacağız. Biz ligi Giresunspor'a yakışan yerde bitirmek istiyoruz. İstanbul'daki taraftarlarımızdan da takımımızı desteklemelerini bekliyoruz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler