Her kategoride Trabzonspor!

Trabzonspor A takımının yarın (cumartesi) Bursaspor'la oynayacağı müsabakanın yanı sıra basketbol, hentbol, bayan futbol ve 1461 Trabzon takımları da galibiyet mücadelesi verecekler.Trabzonspor basketbol takımı ligin 5. haftasında yarın (Cumartesi) deplas

Her kategoride Trabzonspor!

Trabzonspor A takımının yarın (cumartesi) Bursaspor'la oynayacağı müsabakanın yanı sıra basketbol, hentbol, bayan futbol ve 1461 Trabzon takımları da galibiyet mücadelesi verecekler.

Trabzonspor basketbol takımı ligin 5. haftasında yarın (Cumartesi) deplasmanda Fenerbahçe Ülker’le karşılaşacak. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 15.00'de başlayacak.

Trabzonspor Hentbol takımı ise ligin 7. haftasında deplasmanda yarın (Cumartesi) İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Celal Atik Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 18.00'de başlayacak.

1461 Trabzon ligin 12. haftasında 14 Kasım Pazar günü deplasmanda Tokatspor ile karşılaşacak. Gaziosmanpaşa Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 13.30'da başlayacak.

Trabzonspor Bayan futbol takımı da ligin ilk haftasında 14 Kasım Pazar günü İdmanocağı ile karşılaşacak. Yavuz selim Sahası’nda oynanacak müsabaka saat 18.00'de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor