"Her ipucuyu değerlendiriyoruz"

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'a düzenlenen silahlı saldırının ardından olay yerinden kaçarak izlerini kaybettiren kişi yada kişilerin yakalanması için Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar devam ediyor.Dün gece evine giderken kimliği

"Her ipucuyu değerlendiriyoruz"

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'a düzenlenen silahlı saldırının ardından olay yerinden kaçarak izlerini kaybettiren kişi yada kişilerin yakalanması için Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar devam ediyor.

Dün gece evine giderken kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından silahla ayağından vurularak yaralanan Asbaşkan Nevzat Şakar, hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu edilerek istirahat etmek üzere evine gönderilirken olayın zanlılarının aranmasına il çapında devam ediliyor.

Konuya ilişkin Trabzon Emniyeti'nden yetkili kişilerin yaptığı açıklamada, "Olayla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Çok yönlü olarak konuyu değerlendiriyoruz, her ipucuyu ayrı ayrı değerlendiriyoruz. Her delil bizim için çok önemli, konunun hassasiyetine göre çalışıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor