'Hepsi Fenerli mi?'

 Beşiktaş derbisine ilginç benzetme yapan, Galatasaray'lı Selçuk İnan'dan, İnönü Stadı'nda yaşananları Şükrü Saracoğlu'ndaki Fenerbahçe derbilerinin gerginliğine benzetti.  Hakem Hüseyin Göçek ve yardımcılarının verdiği ve vermediği kararlar, tribünleri ç

'Hepsi Fenerli mi?'

 

Beşiktaş derbisine ilginç benzetme yapan, Galatasaray'lı Selçuk İnan'dan, İnönü Stadı'nda yaşananları Şükrü Saracoğlu'ndaki Fenerbahçe derbilerinin gerginliğine benzetti. 

 

Hakem Hüseyin Göçek ve yardımcılarının verdiği ve vermediği kararlar, tribünleri çıldırtmış, öfke Galatasaraylı futbolculara da yönelmişti. Bu yüzden Galatasaraylı futbolcular, ortam sakinleşene kadar galibiyetlerinin tadını çıkaramadı.

 

Olaylar dindikten sonra Sarı-Kırmızılılar zafer sarhoşluğu yaşamaya başladı. Kafile takım otobüsüne doğru giderken Selçuk İnan'ın aklında hala olaylar vardı.

 

İnan, takım arkadaşlarına dönerek Beşiktaşlı taraftarlar için çok ilginç bir benzetme yaptı: "Bunların hepsi Fenerli mi ? bu kadar gerilecek ne var ki yani ?"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor