"Hep birlikte olursak başarı gelir"

Haber61 – Spor Sevisi – G. Saray galibiyeti sonrası konuşan Ersun Yanal bu bir sihir değil söyledi. Yanal, “ Daha farklı bir skor ola bilirdi ve ola da bilirdi. G. Saray’ın performansına baktığınız zaman bunu da yapa bilirdik bence daha çok erken Trabzon’

"Hep birlikte olursak başarı gelir"

Haber61 – Spor Sevisi – G. Saray galibiyeti sonrası konuşan Ersun Yanal bu bir sihir değil söyledi. Yanal, “ Daha farklı bir skor ola bilirdi ve ola da bilirdi. G. Saray’ın performansına baktığınız zaman bunu da yapa bilirdik bence daha çok erken Trabzon’un ruhunu ortaya koya bilecek ve coşturacak bir takım var. Benim isteğim ve arzu ettiğim bir oyuna daha gelmedik. Oyuncularımızın bu kaz anma arzusunu daha da ortaya koyacağına inanıyorum. kulvarda oynayacağız, Avrupa, Türkiye kupası ve lig burada bizim medyamızda dahil olmak üzere bunu başaracağız.”dedi.

Yanal, “ Yabancı oyuncularımız ile uzun süre konuştuk. Milli takımlarından gelen oyuncular ile sadece konuştuk. Bu hafta tüm takım ile çalışacağız. Bu hafta ideal bir çalışma yapacağız. Biz 15 puan eksikle başladık ve bunu kapatacağız. Şampiyonluğun en büyük adaylığı için beraber yürümemiz gerekli ve hep birlikte bununla beraber olmamız gerekli.”Şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor