"Henüz hiçbir şey başarmış değiliz"

 Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasının kapanış maçında Trabzonspor'u sahasında son dakikalarda bulduğu gollerle 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup eden Medical Park Antalyaspor'da teknik direktör Mehmet Özdilek maç sonrası yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuş

"Henüz hiçbir şey başarmış değiliz"

 

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasının kapanış maçında Trabzonspor'u sahasında son dakikalarda bulduğu gollerle 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup eden Medical Park Antalyaspor'da teknik direktör Mehmet Özdilek maç sonrası yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.
 
Maçın değerlendirmesini yapan Özdilek, "Ligin defans kurgusunu en iyi yapn takımına karşı geriden gelip kazanmak kolay olmadı. Zor gol atan ama zor da gol yiyen bir takıma karşı oynamak kolay değil. Maçın başında beklemediğimiz anda gol yedik. Çok iyi başlamadık ama pozisyon üretmekte de zorlanmadık. İkinci yarı çok sabırlı oynadık. Trabzonspor gibi bir takıma karşı böyle oynamak lazımdı ama iki golle sonucu lehimize çevirdik. 5'te 5 yapmak zor; kaybetmeyen bir takım olmak, kazanmayı alışlanlık haline getiren takım olmak zaman istiyor ama bu süreci çabuk atlattık. Bu gelecek adına güzel... Henüz başarmış oldğumuz bir şey yok ama doğru yoldayız. Geliştirecek çok şeyimiz var. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum ve sonuna kadar da bu övgüyü hak ediyorlar. Bu süretçe hiç şımarmadan tabir-i caizse kaymalar olmadan ilerledik. Oyuncularm oynadıkları oyundan keyif alıyor. Stada gelenler de televizyon başındakiler de keyifli bir maç izledi. Biz istikrarlı bir şekilde devam etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.
 
1-0 geriye düştükten sonra maçtan kopmadıklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Gerideyken hiç umutsuzluğa kapılmadık. Trabzonspor karşısında sabırlı oynadık. İkinci yarı Trabzonspor üretken de değildi. Maç 95 dakika... sahada pees etmeyen bir takım vardı. Önemli olan geriden gelmek, o özgüvene sahip olmak. Bu, takım olmak adına önemli bir adımdı." dedi.
 
İkinci golden sonra aşırı derecede sevindiği gözlenen Özdilek, "Maçı yaşayan bir insanım tabii 5'te 5'i istiyorduk ve Trabzonspor gibi bir takıma karşı oynuyorduk. Ömer ve Murat'a da parantez açmak lazım. Sonradan giren oyuncuların neler yapabileceğini gösterdiler. İkisi de çok genç ve önü açık isimler." diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor