Hentbol'da fırtına zamanı

Trabzonspor Hentbol Takımı,  yönetim kurulu, teknik heyet ile  Kesos Otel’de  gazetecilerle bir araya geldi. Gazetecilere ekibini tanıtan  Türkiye Hentbol Federasyonu ve Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Murat Barçın, üstlendikleri misyonu en yüksek noktal

Hentbol'da  fırtına zamanı

Trabzonspor Hentbol Takımı,  yönetim kurulu, teknik heyet ile  Kesos Otel’de  gazetecilerle bir araya geldi. Gazetecilere ekibini tanıtan  Türkiye Hentbol Federasyonu ve Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Murat Barçın, üstlendikleri misyonu en yüksek noktalara taşımak için çalışacaklarını, her zaman Trabzonspor ile iç içe ve gönül gönüle olacaklarını söyledi. Trabzonspor Hentbol Takımı Yönetim Kurulu tarafından Kesos Otel’de düzenlenen toplantıda konuşan Barçın,  hedeflerinin Trabzonspor’u ligde en iyi biçimde temsil ederek Avrupa kupalarına katılmak olduğunu söyledi.

Trabzonspor Hentbol Takımı Başkanı  Necmi Keskin ise, yeni sezona antrenör olarak Ahmet Kaynak ile yollarına devam edeceklerini, kadrolarını yeni isimlerle takviye yaptıklarını belirtti. Keskin, “Trabzonspor’a yakışan bir mücadeleyi hedefliyoruz. Bunun yanı sıra  altyapıdan 3 oyuncuyu kadromuzu kattık. Kulüp olarak hem üst hem de alt yapıda hedeflerimizi gerçekleştirmek için bize düşen görevi yerine getirmeye çalışacağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor