Hentbol maçında olay

 Hentbol 1. Ligi’nde oynanan Atatürk Üniversitesi-İzmir Göztepe maçından sahaya giren taraftarı tutuklamak isteyen polisler ile taraftarlar arasında tartışmaya yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.Hentbol 1. Ligi'nde Atatürk Üniversitesi ile İzmi

Hentbol maçında olay

 

Hentbol 1. Ligi’nde oynanan Atatürk Üniversitesi-İzmir Göztepe maçından sahaya giren taraftarı tutuklamak isteyen polisler ile taraftarlar arasında tartışmaya yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Hentbol 1. Ligi'nde Atatürk Üniversitesi ile İzmir Göztepe Spor kulüpleri Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Yoncalık kampüsündeki spor salonunda karşı karşıya geldi.

Bir hayli çekişmeli geçen karşılaşmanın son dakikalarında yaşanan gerginlikte üniversite öğrencisi iki taraftar sahaya girdi.İki taraftar daha sonra sporcu arkadaşlarının uyarısı üzerine tribüne dönerken, Atatürk Üniversitesi karşılaşmayı 32-31 kazandı. Maçın bitmesinin ardından polis sahaya giren şahısları gözaltına almak isteyince ortalık karıştı.

Arkadaşlarının gözaltına alınmasına müdahale etmek isteyen üniversiteli gençler ile polis arasında arbede yaşandı.

Polisin orantısız güç kullandığını iddia eden gençlere öğretmenleri de destek verince tartışma büyüdü. Gençlerin tüm itirazlarına rağmen polis şahısları gözaltına aldı.

 Polisin yaklaşımını ve tutumunu eleştiren Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğretim görevlileri, "Polisimiz görevini yaparken bazen abartıya kaçıyor. Küçük bir olay polisin tavrı yüzünden büyüdü" diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor