Henrque'nin yüzü gülmüyor

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında oynanan Kayserisypor maçında direklere takılan ve şansız bir maç çıkartan Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique’nin yüzü gülmüyor.Paulo Henrique Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Urbain Braems ta

Henrque'nin yüzü gülmüyor

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında oynanan Kayserisypor maçında direklere takılan ve şansız bir maç çıkartan Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique’nin yüzü gülmüyor.


Paulo Henrique Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Urbain Braems tavsiyesi üzerine izlenmeye başlanmış ve takıma faydalı olabileceği düşünülerek transfer edilmişti. 4 milyon Euro karşılığında bordo-mavili takıma transfer olan Brezilyalı oyuncu, Karadeniz ekibine geldiği günden beri üzerindeki şansızlığı atamadı.

Trabzonspor forması altında futbol kariyeri boyunca ilk kez sakatlanan oyuncu daha önce sakatlık yaşamamıştı.
2011-2012 sezonunda Trabzonspor’a transfer olan Henrique, Spor Toto Süper Lig, Avrupa Kupası maçları ve Türkiye Kupası olmak üzere oynadığı 53 maçta 5 gol ve 8 asist yaptı.

Kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen ve üzerindeki baskıyı atamayan Brezilyalı oyuncu Kayserispor maçında yüzde yüzlük fırsatları kaçırarak saç baş yoldurdu. Bordo-mavili takımda kalıp kalmayacağı gündemde olan Henrique’nin şansızlığı bir türlü kıramadı.

“KARİYERİMİN EN İLGİNÇ MAÇINI OYNADIM”
Henrique, Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, kariyerinin en ilginç maçını oynadığını belirterek, “3 şutumuz direkten döndü. Futbol garip ilginç bir oyun. Kariyerimin en iyi ilk 45 dakikasını oynamama rağmen çok ilginç ve anlaşılması zor bir gol kaçırdım "dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor