Henrique'ye özel ilgi

Trabzonspor’un bu sezonki en golcü isimlerinden biri olan Paulo Henrique, ilk yarının son haftalarında düşüşe geçmişti. Sambacı, 12. haftadaki Eskişehirspor mücadelesinin ardından ağları havalandırma başarısı gösterememişti. Mustafa Akçay, bu form düşüklü

Henrique'ye özel ilgi

Trabzonspor’un bu sezonki en golcü isimlerinden biri olan Paulo Henrique, ilk yarının son haftalarında düşüşe geçmişti. Sambacı, 12. haftadaki Eskişehirspor mücadelesinin ardından ağları havalandırma başarısı gösterememişti. Mustafa Akçay, bu form düşüklüğünü, “Kendisi sakat sakat oynadı” diyerek açıklamıştı. Hem Akçay, hem de Hami Mandıralı, Henrique’yle antrenmanlarda özel olarak ilgileniyor. Brezilyalı forvete ne kadar güvendiklerini sık sık dile getiren teknik heyet, “Beşiktaş karşısında en büyük kozumuz sensin” diyerek Henrique’yi motive ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor