Henrique'nin tek hedefi: GOL!

Geçtiğimiz sezon sadece 4 kez ağları sarsan, bu yüzden büyük tepki çeken Brezilyalı golcü Henrique, bu yıl sadece 3 Avrupa maçında aynı sayıya ulaşmasıyla yeniden göze girdi.Üç maçtır boş geçmeyen başarılı forvet, perşembe günü Avni Aker’de oynanacak Mins

Henrique'nin tek hedefi: GOL!

Geçtiğimiz sezon sadece 4 kez ağları sarsan, bu yüzden büyük tepki çeken Brezilyalı golcü Henrique, bu yıl sadece 3 Avrupa maçında aynı sayıya ulaşmasıyla yeniden göze girdi.

Üç maçtır boş geçmeyen başarılı forvet, perşembe günü Avni Aker’de oynanacak Minsk maçında yine fileleri havalandırmak istediğini dile getirdi. Sambacı, “Yeni transfer edilecek forvet beni ilgilendirmiyor. Ben işime bakıyorum. Hocamız zaten çok adaletli. Ben böyle oynadığım ve gol attığım sürece takımdaki yerimi koruyacağıma inanıyorum” sözlerini sarfetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler