Henrique'nin keyfi yerinde

Spor Toto Süper Lig'de önceki akşam oynanan Mersin İdman Yurdu maçında attığı golle takımını galibiyete taşıyan Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Paulo Henrique, bu golün ve galibiyetin kendisi için büyük önemi olduğunu söyledi. Fenerbahçe maçında form

Henrique'nin keyfi yerinde

Spor Toto Süper Lig'de önceki akşam oynanan Mersin İdman Yurdu maçında attığı golle takımını galibiyete taşıyan Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Paulo Henrique, bu golün ve galibiyetin kendisi için büyük önemi olduğunu söyledi. Fenerbahçe maçında forma giyemediği için çok üzüldüğünü ve Mersin maçında 11'e girmek için çok çalıştığını kaydeden sambacı, "Mersin karşısında iyi bir futbol sergilediğimizi düşünüyorum. Gol attığım için çok mutluyum. Bu golün benim anlamı çok büyük. Özgüvenim yerime geldi hem de takımım önemli bir galibiyet aldı. Her açıdan çok iyi oldu, mutluyum" ifadelerini kullandı.

KAFKAS'LA YENİ HAVA YAKALADIK
Takımın ligde aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini kaydeden Henrique, "Yeniden takım olgusunu kazanmak ve bir ivme yakalamak için büyük mücadele veriyoruz" diye konuştu. Sambacı, "Biz kaliteli futbolculardan oluşan bir takımız. Ancak üst üste yaşanan puan kayıplarından sonra takımda ciddi bir güven kaybı oldu. Şenol Güneş'in ayrılmasına çok üzüldüm ancak şimdi Tolunay Kafkas'la yeni bir hava yakaladık" dedi.

BABASINI ARAYIP MÜJDEYİ VERDİ
Trabzonspor'a hayat veren gole imzasını koyan Paulo Henrique, maçtan sonra ilk iş olarak Brezilya'da bulunan ailesini aradı. Kendisinin Türkiye'de zor günler geçirdiğini bilen babasına telefon açan golcü futbolcu, "Baba bugün ilk 11'de oynadım, golü attım ve 3 puanı aldık. Artık çok mutluyum. Her şey yoluna girmeye başladı" dedi. Paulo Henrique, Trabzonspor forması ile bu sezon ligde 3 gole imza attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler