Henrique: Yeterki iyileşeyim!

Takıma verilen izinde sevgilisiyle birlikte İstanbul'da vakit geçirmeyi düşünen Brezilyalı futbolcu Henrique, yaşadığı sakatlığın ardından tatil yapmama kararı aldı.Trabzon'a gelen futbolcu burada kulüp sağlık heyeti tarafından her gün kontrol ediliyor ve

Henrique: Yeterki iyileşeyim!

Takıma verilen izinde sevgilisiyle birlikte İstanbul'da vakit geçirmeyi düşünen Brezilyalı futbolcu Henrique, yaşadığı sakatlığın ardından tatil yapmama kararı aldı.

Trabzon'a gelen futbolcu burada kulüp sağlık heyeti tarafından her gün kontrol ediliyor ve tedavisine yoğun şekilde devam ediliyor.

Trabzonspor'un önemli oyuncusu Henrique, yaşadığı sakatlığın can sıkıcı olduğunu belirterek, "Umarım korktuğumuz gibi olmaz ve UEFA maçına yetişirim. Benim için tatil önemli değil, yeter ki iyileşeyim. Herkes benimle çok yakından ilgileniyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor