Henrique ve Vittek formda

Bordo mavili ekibin teknik patronu Şenol Güneş  Hollanda’nın Tegelen kasabasında devam eden yeni sezon hazırlak kampında  dün yapılan antremanda Trabzonspor’un golcüleri Vittek ve Henrique ile yakından ilgilendi. Dün akşam yapılan çalışmanın ardından Henr

Henrique ve Vittek formda

Bordo mavili ekibin teknik patronu Şenol Güneş  Hollanda’nın Tegelen kasabasında devam eden yeni sezon hazırlak kampında  dün yapılan antremanda Trabzonspor’un golcüleri Vittek ve Henrique ile yakından ilgilendi.

 

Dün akşam yapılan çalışmanın ardından Henrigue ve Vittek ikilisine bol bol şut çalışması yaptıran  Güneş  istediğini yapamayan  iki oyuncuyu da  zaman zaman uyardı.

İki futbolcu kaleyi şut bombardımanını tutarken Güneş Henrigue ve Vittek ikilisine şut çalışmasının ardandan son bölümde yan top çalışması yaptırdı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

F
oto Haber- Soner DOKSANBİR/Haber61/TEGELEN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor