Henrique UEFA'ya konuştu!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un Brezilyalı golcüsü Paulo Henrique, UEFA Avrupa Ligi'nde 15 gol atmayı hedeflediğini söyledi.Bu sezon UEFA Avrupa Ligi elemelerinde oynadığı 6 maçta 7, ligde ise bir gol kaydeden Henrique, uefa.com'a yaptığı

Henrique UEFA'ya konuştu!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un Brezilyalı golcüsü Paulo Henrique, UEFA Avrupa Ligi'nde 15 gol atmayı hedeflediğini söyledi.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi elemelerinde oynadığı 6 maçta 7, ligde ise bir gol kaydeden Henrique, uefa.com'a yaptığı açıklamada, sezona iyi başladıklarını ve takımın, kadroya yeni katılan oyuncularla daha da güçlendiğini söyledi. Henrique, "Formdayım ve kendimi çok iyi hissediyorum. Avrupa Ligi'ndeki maçlara yalnızca birkaç gün kaldı. Kolay bir grupta yer almasak da tur atlayacak kapasitedeyiz. Gol atmaya ve takıma katkı sağlamaya devam etmek istiyorum. Turnuvada (UEFA Avrupa Ligi) 15 gol atmayı hedefliyorum" ifadelerini kullandı.

Profesyonel kariyeri boyunca Brezilya'nın Atletico Mineiro, Palmeiras ve Desportivo, Hollanda'nın Heerenveen, Belçika'nın Westerlo takımlarında forma giyen 24 yaşındaki oyuncu, Türkiye'deki futbol atmosferinin tamamen farklı olduğunu belirterek, "Bu, daha önce görmediğim bir şey. Burada insanlar bana büyük ilgi gösteriyor. Sokakta güçlükle yürüyebiliyorum. Hiçbir lokantada hesap ödememe izin vermiyorlar" diye konuştu.

İtalya 1. Ligi'nin (Serie A) favori ligi olduğunu söyleyen Henrique, "Her zaman İtalya'da oynamak istedim. Mesela Inter'de oynamak harika olurdu" dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde, Polonya'nın Legia Varşova, İtalya'nın Lazio ve Güney Kıbrıs'ın Apollon takımlarının bulunduğu J Grubu'nda mücadele edecek Trabzonspor, ilk maçına 19 Eylül'de TSİ 22.05'te Apollon deplasmanında çıkacak.

adsiz.20130916163507.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor