Henrique Pazartesi niye gelmedi!

İlk olarak 28 Mayıs 2011 tarihinde haber61.net spor servisinin dünyaya duyurduğu Trabzonspor’un transfer etmek istediği Henrique’de sona yaklaşılıyor.Transfer gündemi devam eden Trabzonspor’da Paulo Henrique'yi de bordo-mavili renklere katmak için artık s

Henrique Pazartesi niye gelmedi!

İlk olarak 28 Mayıs 2011 tarihinde haber61.net spor servisinin dünyaya duyurduğu Trabzonspor’un transfer etmek istediği Henrique’de sona yaklaşılıyor.

Transfer gündemi devam eden Trabzonspor’da Paulo Henrique'yi de bordo-mavili renklere katmak için artık son noktaya gelindi.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’ın bugün www.haber61.net spor servisine verdiği bilgilere göre Paulo Henrique yarın İstanbul’da olacak ve sağlık kontrollerinin ardından Trabzon’a gelerek Trabzonspor’a imza atacak.

HENRİQUE NEDEN PAZARTESİ GÜNÜ GELMEDİ?

Trabzonspor’un son aşamaya geldiği Henrique’nin Pazartesi günü gelmesi bekleniyordu ancak Trabzon’a geliş tarihi Cuma günü olarak belirlendi. Bunun sebebini ise Asbaşkan Şakar, “Henrique Pazartesi günü gelmiş olsaydı bazı işleri gereği geldikten sonra Brezilya’ya dönmesi gerekecekti. Buna istinaden bize işlerimi halledip Cuma günü Trabzon’a gelme talebinde bulundu. Bizde bu durumu hoşgörü ile karşıladık” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor