Henrique ligde de esmeye başladı

Ligde en son golünü deplasmanda 26. haftada oynanan Bursaspor maçında atan oyuncu 183 gün sonra golle tanıştı.UEFA Avrupa Ligi'nde attığı gollerle Trabzonspor'un tarihinde ilk kez gruplara kalmasında büyük pay sahibi olan ancak Spor Toto Süper Lig'in ilk

Henrique ligde de esmeye başladı

Ligde en son golünü deplasmanda 26. haftada oynanan Bursaspor maçında atan oyuncu 183 gün sonra golle tanıştı.


UEFA Avrupa Ligi'nde attığı gollerle Trabzonspor'un tarihinde ilk kez gruplara kalmasında büyük pay sahibi olan ancak Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasında golle tanışamayan Brezilyalı forvet oyuncusu Paulo Henrique, Karabükspor maçında ligdeki gol hasretini son verirken Avrupa'dan sonra ligde de esmeye başladı.


UEFA Avrupa Ligi ön eleme turları ve Play-off turundaki Derry City, Dinamo Minsk ve Kukesi maçlarında 7 gol atmayı başaran Brezilyalı oyuncu, Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Akhisar Belediyespor maçlarını boş geçmişti. En son geçen sezon ligin 26. haftasında 15 Mart Cuma günü deplasmanda Bursaspor ile oynanan karşılaşmada attığı golle ligde son kez fileleri havalandıran oyuncu, Karabükspor maçında gol atarak ligdeki gol hasretine son verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler