Henrique hocasının sözünden çıkmıyor

Mandıralı'nın takımın başına geçmesinden sonra adeta yeniden doğan Brezilyalı oyuncu Henrique hocasının sözünden çıkmıyor.Galatasaray maçında, genç hocanın en büyük kozlarından biri olacak olan Brezilyalı oyuncu son 5 maçtır rakip kaleleri boş geçmiyor. A

Henrique hocasının sözünden çıkmıyor

Mandıralı'nın takımın başına geçmesinden sonra adeta yeniden doğan Brezilyalı oyuncu Henrique hocasının sözünden çıkmıyor.

Galatasaray maçında, genç hocanın en büyük kozlarından biri olacak olan Brezilyalı oyuncu son 5 maçtır rakip kaleleri boş geçmiyor. Attığı 13 golle takımın en skorer oyuncusu olan Henrique, hocasının nasihatlarını dinlemenin karşılığını attığı gollerle alırken, Brezilyalı oyuncu hafta içinde Hami Mandıralı ile yaptığı özel görüşmede Galatasaray maçında tüm gücüyle mücadele edeceğinin sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor