Henrique - Halil Güneş'i güldürdü!

Şampiyonlar Ligi'nde ilk 3 maç cezası nedeniyle Burak Yılmaz'dan faydalanamayacak olan teknik direktör Şenol Güneş'in yüzü Halil ve Henrique ikilisinin sergilediği performansla güldü.Son olarak dün Çaykur Rizespor ile oynanan hazırlık maçında takımın attı

Henrique - Halil Güneş'i güldürdü!

Şampiyonlar Ligi'nde ilk 3 maç cezası nedeniyle Burak Yılmaz'dan faydalanamayacak olan teknik direktör Şenol Güneş'in yüzü Halil ve Henrique ikilisinin sergilediği performansla güldü.

Son olarak dün Çaykur Rizespor ile oynanan hazırlık maçında takımın attığı 3 golün altında imzası bulunan iki futbolcuyu tebrik eden Güneş'in, hem ligde, hem de Avrupa kupalarında iki futbolcudan vazgeçmesi beklenmiyor.

Şenol Güneş'in genel olarak Orduspor ve Çaykur Rizespor maçlarında sergilenen performanstan memnun olduğu ancak yapılan bireysel hatalar nedeniyle bazı oyuncularını da uyaracağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor