Henrique gidiyor mu?

Trabzonspor'da bekleneni veremeyen Paulo Henrique'yi Portekiz'in Sporting Lizbon ekibi istedi. Ancak teknik direktör Kafkas'tan için çıkmayınca gönderilmedi.Bordo-mavili formayla, 58 resmi maçta sadece 6 gol atabilen Brezilyalı futbolcuyu, Portekiz'in Spo

Henrique gidiyor mu?

Trabzonspor'da bekleneni veremeyen Paulo Henrique'yi Portekiz'in Sporting Lizbon ekibi istedi. Ancak teknik direktör Kafkas'tan için çıkmayınca gönderilmedi.

Bordo-mavili formayla, 58 resmi maçta sadece 6 gol atabilen Brezilyalı futbolcuyu, Portekiz'in Sporting Lizbon takımı istedi.

Ligde en son ilk yarıdaki G.Saray maçında yarım devre oynayan 23 yaşındaki futbolcuyu yönetim göndermek için yeni teknik direktör Tolunay Kafkas'a sordu.

-"Kimseyi göndermeyin"
Kafkas'ın bordo-mavili yöneticilere, "Yeni bir yola girdik. Takımdaki herkesi görmek istiyorum. Her futbolcuya ihtiyacım var. Kalmasını istiyorum. Göndermeyin" dedi.

Dün gece NTV Spor'a bağlanan asbaşkan Nevzat Şakar "Evet, Lizbon istedi. Ancak hocamız Tolunay Kafkas izin vermediği için göndermedik" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor