Henrique Fırtınası

UEFA Avrupa Ligi'nde tarihinde ilk kez gruplara kalan Trabzonspor'da, Brezilyalı oyuncu Paulo Henrique de attığı gollerle takımına önemli katkı sağladı.Ligde ilk iki hafta gol atamayan Brezilyalı oyuncu, Avrupa'da ise attığı gollerle kendisinden söz ettir

Henrique Fırtınası

UEFA Avrupa Ligi'nde tarihinde ilk kez gruplara kalan Trabzonspor'da, Brezilyalı oyuncu Paulo Henrique de attığı gollerle takımına önemli katkı sağladı.

Ligde ilk iki hafta gol atamayan Brezilyalı oyuncu, Avrupa'da ise attığı gollerle kendisinden söz ettirdi. Bu akşam Kukesi karşısında 2 gol atan Henrique, bu sezon Avrupa'da 7'nci golünü kaydetti.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki Derry City maçlarında 3 gol, 3. ön eleme turundaki Dinamo Minsk ve play-off turundaki Kukesi ile deplasmanda oynanan maçlarda 1'er gol atan Henrique, bu akşam da 2 gol atarak gol sayısını 7'ye yükseltti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler