Henrique bu kez boş geçti!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde oynadığı karşılaşmalarda toplam 7 gole imza atan Henrique dün boş geçti. Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Apollon karşısında maça ilk 11’de başlayan Sambacı etkili bir futbol sergilese de rakip ağları sarsmayı b

Henrique bu kez boş geçti!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde oynadığı karşılaşmalarda toplam 7 gole imza atan Henrique dün boş geçti.
 Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Apollon karşısında maça ilk 11’de başlayan Sambacı etkili bir futbol sergilese de rakip ağları sarsmayı başaramadı. Bordo-Mavili oyuncu Apollon defansı arasında sıkışıp kalmasına rağmen ceza alanında önemli fırsatlar yakaladı. Henrique’nin ligde ise 4 maç sonunda bir golü bulunuyor. Sambacı Apollon ile oynanan maçın 77. dakikasında yerini Yusuf Erdoğan’a bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler