Henrique bir türlü yaranamadı

Trabzonspor’un Brezilyalı futbolcusu Henrique kötü kaderini bir türlü yenemiyor.Geçen sezon silik bir görüntü sergileyerek eleştiri oklarını üzerine çeken, hatta sezon başında Bordo-Mavili kulüpten ayrılma noktasına gelen Brezilyalı futbolcu bu dönem olum

Henrique bir türlü yaranamadı

Trabzonspor’un Brezilyalı futbolcusu Henrique kötü kaderini bir türlü yenemiyor.

Geçen sezon silik bir görüntü sergileyerek eleştiri oklarını üzerine çeken, hatta sezon başında Bordo-Mavili kulüpten ayrılma noktasına gelen Brezilyalı futbolcu bu dönem olumlu işlere imza atmasına rağmen kimseye yaranamıyor.

Avrupa kupalarında attığı 8 golle krallıkta önde yer alan yetenekli futbolcu ligde kaydettiği 2 kritik golle takımına 6 puan kazandırarak Trabzonspor’un üst sıralara tutunmasını sağladı. Taraftarlarla bir türlü yıldızı barışmayan Henrique, "Ben işimi yapmaya devam edeceğim. Taraftarlarımız biraz sabırlı olsun ve desteğini esirgemesin" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor