Henrique: Atabildiğim kadar

Bu sezon Avrupa kupaları ve ligde toplam 20 gol atan Brezilyalı futbolcu Paulo Henrique, sezon sonu için kendisine bir gol hedefi koymadığını söyledi.Henrique, kendisinin gol atması kadar takımın kazanmasının da önemli olduğunu belirterek, "Bu sezon iyi b

Henrique: Atabildiğim kadar

Bu sezon Avrupa kupaları ve ligde toplam 20 gol atan Brezilyalı futbolcu Paulo Henrique, sezon sonu için kendisine bir gol hedefi koymadığını söyledi.

Henrique, kendisinin gol atması kadar takımın kazanmasının da önemli olduğunu belirterek, "Bu sezon iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Ancak bu performansımda takım arkadaşlarımın da katkısı oldukça fazla. Kalan haftalarda da yine hem goller atmak hem de attırmak istiyorum. Bir hedefim yok atabildiğim kadar gol atmak istiyorum. Umarım kalan tüm maçların hepsini kazanırız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor