Henrigue ve Celustka korkuttu

Trabzonspor Hollanda'nın Tegelen kasabasındaki kampın ikinci gününde sabah ve öğleden sonra iki ayrı çalışma yaptı. Sabah yapılan çalışmada Henrigue akşam yapalan çalışmada ise Celustka hafif  bir sakatlık geçirdi Sabah Sol Bamba ile hava topu mücadelesin

Henrigue ve Celustka korkuttu

Trabzonspor Hollanda'nın Tegelen kasabasındaki kampın ikinci gününde sabah ve öğleden sonra iki ayrı çalışma yaptı. Sabah yapılan çalışmada Henrigue akşam yapalan çalışmada ise Celustka hafif  bir sakatlık geçirdi Sabah Sol Bamba ile hava topu mücadelesinde çarpışan Henrique antrenmanı yarıda bıraktı.

HENRİQUE KORKUTTU

Antrenmanın son bölümünde yarı sahada yan top ve korner çalışması sırasında Brezilyalı golcü Henrique yürekleri ağızlara getirdi. Volkan Şen'in kullandığı korneri gol yapmaya çalışan Henrique, hava topu sırasında Sol Bamba ile çarpıştı. Bamba'nın dirseği sağ kulağına gelen oyuncu uzun süre yerde kaldı. Saha kenarına alınan ve başına buz uygulanan Henrique'nin uzun süre yerden kalkmasına izin verilmedi. Antrenmanın sonunda takım arkadaşının yanına gelen Bamba ile Henrique'nin pozisyonla ilgili esprili sohbeti de dikkat çekti.

Akşam yapılan çalışmada ise Yasin ile çarpışan Celustka hafif bir sakatlık geçirdi. Celustka 'nın tedavisi saha içinde yapıldı.

Trabzonspor'da hafif sakatlıkları bulunan Tolga Zengin, Sapara ve Aykuttan sonra iki futbolcunun saha içinde sakatlanması yürekleri ağızlara getirirken iki futbolcununda sakatlıklarının ciddi olmaması sevindirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor