Hemdiye nineden Yattara'ya çorap

Fanatik taraftar Hemdiye Asan, Trabzonspor Kaptanı İbrahima Yattara’yı ziyaret etti. Bordo-mavili ekibin bu akşamki antrenmanı öncesi kulübü ziyaret eden 77 yaşındaki 4 çocuk, 13 torun sahibi Hemdiye Asan, hayranı olduğu Yattara ile bir araya gelerek, ken

Hemdiye nineden Yattara'ya çorap

Fanatik taraftar Hemdiye Asan, Trabzonspor Kaptanı İbrahima Yattara’yı ziyaret etti.

 

Bordo-mavili ekibin bu akşamki antrenmanı öncesi kulübü ziyaret eden 77 yaşındaki 4 çocuk, 13 torun sahibi Hemdiye Asan, hayranı olduğu Yattara ile bir araya gelerek, kendisine Bordo-Mavi ipliklerle dokuduğu yün çorapları armağan etti.

 

Trabzonspor’un bütün maçlarını yakından takip ettiğini belirten fanatik taraftar, en büyük isteğinin Trabzonspor’un şampiyonluğunu görmek olduğunu vurguladı.

 

Aldığı hediyeler sonrası çok mutlu olduğunu söyleyen Yattara, Asan’a teşekkür ederek, sezon sonunda kendisine şampiyonluğu hediye etmek istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor