Hem düşünecek hem sevinecek

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Spor Toto Süper Lig'de oynayacak yabancı futbolcu sayısını 2013–2014 sezonundan itibaren kademeli olarak azaltma kararı aldı.Trazonspor'un kadrosunda geçen yıl Arjantinli Gustavo Colman, Polonyalı oyuncular Adrian Mier

Hem düşünecek hem sevinecek

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Spor Toto Süper Lig'de oynayacak yabancı futbolcu sayısını 2013–2014 sezonundan itibaren kademeli olarak azaltma kararı aldı.

Trazonspor'un kadrosunda geçen yıl Arjantinli Gustavo Colman, Polonyalı oyuncular Adrian Mierzejewski, Arkadiusz Glowacki, Piotr ve Pawel Brozek, Slovak oyuncular Robert Vittek, Marek Sapara, Marek Cech, Çek futbolcu Ondrej Celustka, Brezilyalı oyuncular Alanzinho ve Paolo Henrique, Fildişi Sahilli'nden Didier Zokora ve Ganalı Torric Jebrin yer aldı. 

Böylece kadrosunda yabancı sayısı 13 olan Trabzonspor'un 2 oyuncusu Sapara ve Pawel Brozek, başka takımlara kiralandı.

Trabzonspor, sezonun bitiminin ardından da Glowacki ile yollarını ayırdı. Jebrin'in de Bank Asya 1'inci Ligi'ne yükselen pilot takım 1461 Trabzon'a gönderilmesi kararlaştırıldı. Bordo mavili takım, transfer sezonuna 11 yabancı oyuncu ile girdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler