Hekimoğlu: Aziz Yıldırım şikeyi!

Trabzonspor Kulübü'nün eski yöneticilerinden Celil Hekimoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın son açıklamalarının bir kez daha şikenin itirafı olduğunu vurguladı.Yıldırım'ın başkanlığı döneminde elde edilen şampiyonlukların hiçbirinin teknik direktörl

Hekimoğlu: Aziz Yıldırım şikeyi!

Trabzonspor Kulübü'nün eski yöneticilerinden Celil Hekimoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın son açıklamalarının bir kez daha şikenin itirafı olduğunu vurguladı.

Yıldırım'ın başkanlığı döneminde elde edilen şampiyonlukların hiçbirinin teknik direktörlerden kaynaklanmadığını söylediğini hatırlatan Hekimoğlu, "Aziz Yıldırım doğru söylüyor. Bahsettiği şampiyonluklardan birinin nasıl gerçekleştiği hem yasal dinlemeler, hem Türk mahkemeleri hem de UEFA ve CAS kararlarıyla ortadadır. Aziz Yıldırım'ın ifadeleri ise malumun ilanıdır. Yıldırım bu sözleriyle bilinçaltını konuşturmuş, bir kez daha şikeyi itiraf etmiştir" ifadelerini kullandı.

Yıldırım'ın, belgeli şikenin dışındaki tüm şampiyonlukları da tartışmalı hale getirdiğini öne süren Hekimoğlu, "Yıldırım teknik adamlar dışındaki başkan ve yönetim ayağının şampiyonluklarda nasıl katkıda bulunduklarını da açıklarsa kamuoyuna karşı daha aydınlatıcı olur. Ancak şundan kimsenin şüphesi olmasın ki; Trabzonspor camiası sonuna kadar o şampiyonluğun takipçisi olacak ve hangi engellemelerle karşılaşırsa karşılaşsın hak ettiği kupayı müzesine taşıyacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor