Hedefteki adam ALİ ÖZBAK!

Trabzonspor’da bugün  Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Divan Genel Kurulu’nda bir çok konu gündeme gelirken öne çıkan ise Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak’a yönelik olan eleştiriler oldu.Toplantıda söz alan bir çok isim İbrahim Hacıos

Hedefteki adam ALİ ÖZBAK!

Trabzonspor’da bugün  Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Divan Genel Kurulu’nda bir çok konu gündeme gelirken öne çıkan ise Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak’a yönelik olan eleştiriler oldu.

Toplantıda söz alan bir çok isim İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin seçildiği kongrede usulsüzlüğün olduğu vurgusunu yaparken şuan yürürlükte olan tüzüğün Trabzonspor’un önünü tıkadığının altı çizildi.

Konuşmacılardan Trabzonspor eski yöneticisi Ali Sürmen yaptığı açıklamada Divan Kurulu’na yüklenerek seçimlerde yapılan yanlışlığa bizzat Ali Özbak’ın müsaade ettiğini belirterek seçimin mahkemeye taşındığını hatırlattı.

Sürmen; Gündemde iki hukuk davası var. Biri Genel Kuruldaki süre uzatımıyla ilgili olan dava. Trabzonspor'da bir gün yöneticilik yapmak onur ve şerefse 6 ay mazeret üretmek en büyük zarardır. Bu Divan Kurulu'ndan kaynaklanan bir durumdur. Mali tabloda sizle övünürken hukuki tabloda neden sizle övünemiyoruz. Yargıtay eğer kararı onarsa Trabzosnpor Başkanının görevi aralık sonu itibari ile bitmiş olacak. Ama hala kaçırılmış bir şey yoktur. “ ifadelerini kullandı.

Toplantıda söz alan bir diğer isim olan Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu da Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak’a bazı maddelerden haberi olmamakla suçladı.

Hacısalihoğlu bu toplantıların yılda iki kez gerçekleştirilmesi gerektiğini belirterek ;

“Gerekli olan toplantılar şu anda bazen yapılır bazen yapılmaz duruma gelmiştir.  3 Temmuz sonrası hukukçular öyle istiyor düşüncesi ile toplantılar yapılamaz. Biz yönetimdeyken tüzüğün bir an önce düzeltilmesi gerekiyor denirken şimdi tüzükle ilgili hiçbir çalışma yapılmadı. Tüzükleri yazmakla övünen Divan Kurulu Başkanı bazı maddeleri hiç mi okumadı. Onlara göre kulüp iyi gidiyor. Herşey yolunda. Aslında bunları boşuna konuşuyoruz. Böyle bir kurulun yasal bir şeyler yapmasını beklemekte hayaldir. “ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler