"Hedefimiz kupa ama ligi de bırakacak değiliz"

Trabzonzpor’un futbol şube sorumlusu Yılmaz Büyükaydın Haber61tv’de yayınlanan ve Turgay Beşyıldız'ın hazırlayıp sunduğu "Karambol"adlı spor  programına canlı telefon bağlantısı ile katılarak açıklamalarda bulundu.Büyükaydın,“ Sezon başından beri takım ol

"Hedefimiz kupa ama ligi de bırakacak değiliz"

Trabzonzpor’un futbol şube sorumlusu Yılmaz Büyükaydın Haber61tv’de yayınlanan ve Turgay Beşyıldız'ın hazırlayıp sunduğu "Karambol"adlı spor  programına canlı telefon bağlantısı ile katılarak açıklamalarda bulundu.

Büyükaydın,“ Sezon başından beri takım olarak istediğimiz neticeleri alamadık istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Bir takım eksiklikleri yaşıyoruz. Son günlerde kötü sonuçlar üzerimizde kamuoyu oluşturdu Mersin galibiyeti baskıyı dışarı attı biraz rahat nefes aldık.”dedi.

Büyükaydın,“  Antalya ile oynayacağımız müsabaka bizim için çok önemli liderliğimizi grup lideri olarak sürdürmek istiyoruz. Tüm hedefimiz kupa buna daha çok ağırlık vereceğiz buda demek değildir ki ligi bırakacağız burada üstü sıralara çıkacağız. Trabzonspor’da futbol ile ilgili tüm birimleri içerisine alıyor. Transferi şimdi konuşmak çok erken hocamızın belli bir planlaması var ve bunları hocamız isterse zaman içi olabilir. Janko’nun menajeri Trabzon’da oyuncu ile bir takım görüşmeler yaptı. Oyuncu ile alakalı bir durum.”şeklinde konuştu 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor