Hedef 2030 Mozambik!

MACAR yenilgisi sonrası sosyal medyada, Abdullah Avcı’ya yönelik eleştiriler zirveye çıktı: l Avcı, en büyük sorun istikrar demiş. Yanılıyor, istikrarlı bir şekilde yeniliyoruz. l Hedefimiz 2030 Mozambik. l Adını Volkan Demirel Koydum.Abdullah Avcı’nın yo

Hedef 2030 Mozambik!

MACAR yenilgisi sonrası sosyal medyada, Abdullah Avcı’ya yönelik eleştiriler zirveye çıktı: l Avcı, en büyük sorun istikrar demiş. Yanılıyor, istikrarlı bir şekilde yeniliyoruz. l Hedefimiz 2030 Mozambik. l Adını Volkan Demirel Koydum.Abdullah Avcı’nın yolu. l TFF, Avcı’nın istifasından korkuyormuş. Ben de Ajdar’ın müziği, Nihat Doğan’ın felsefeyi bırakmasından korkuyorum. l Avcı’nın istifa etmek için San Marino’dan 5 yememiz mi gerekiyor. l Doğru söyle Abdullah, yenildik mi! l 2002’de 17 numarayı İlhan Mansız giyiyordu.Şimdi Aydın Yılmaz. İşte aradaki fark. l Milli Takım’ı kurtarmak Aydın’a kaldıysa, vay Türk futbolunun haline.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler