Hedef 100 bin Malouda forması

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz, 2013-2104 sezonunda 100 bin Malouda forması satmayı planladıklarını söyledi. TS Club’tan sorumlu yönetim kurulu üyesi Murat Türköz, dünya futbolunun tanıdığı bir sporcunun Trabzonspor’da olduğuna dikkat çeker

Hedef 100 bin Malouda forması
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz, 2013-2104 sezonunda 100 bin Malouda forması satmayı planladıklarını söyledi. TS Club’tan sorumlu yönetim kurulu üyesi Murat Türköz, dünya futbolunun tanıdığı bir sporcunun Trabzonspor’da olduğuna dikkat çekerek, “Bunu iyi değerlendirmeliyiz. Sezon sonuna kadar 100 bin Malouda forması hedefi koyduk. Bütün taraftarlarımızı Malouda forması almaya davet ediyoruz. 
 
Paris Saint-Germain, David Beckham’ı transfer ettiği 2102 yılında 150 bin Beckham forması sattı. Futbol sadece sahada kazan kaybet değil, bir gösteri ve şov. Malouda böyle  bir gösteride çok önlerde. Şehrimizin ve Trabzonspor’un bir parçasıdır. Şehir ve takım olarak kendisinden çok daha fazla yararlanacağız. Trabzonspor ve Türk futbol tarihinin en kariyerli 10 yabancısı içinde, en önlerdedir” şeklinde konuştu.
 
100 bin Malouda forması satmanın hayal değil gerçekçi bir hedef olduğunun altınız çizen Türköz, her Trabzonsporlu’nun evine en az bir lisanslı ürün girmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor