Hedef 10 bin üye!

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, Orduspor'a 10 bin üye kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.  Karaağaç, basına yaptığı açıklamada, Orduspor'un kurumsallaşma adına her yıl ciddi adımlar attığını belirtti. Kulübün mevcut üye sayısının yaklaşı

Hedef 10 bin üye!
Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, Orduspor'a 10 bin üye kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. 
 
Karaağaç, basına yaptığı açıklamada, Orduspor'un kurumsallaşma adına her yıl ciddi adımlar attığını belirtti. Kulübün mevcut üye sayısının yaklaşık 500 olduğunu belirten Karaağaç, bu rakamın çok düşük olduğuna dikkati çekerek, "Orduspor, artık birkaç kişinin desteğiyle gidecek bir kulüp değil. Kulübümüz artık kurumsallaşmaya doğru gidiyor. Kurumsallaşma adına yapılan çalışmalar ve atılan adımlar ortada. Bu nedenle yeni hedefimiz, Orduspor'a 10 bin üye kazandırmak" diye konuştu.
 
Karaağaç, Orduspor'a gönül verenleri kulübe üye olmaya çağırarak, "Üyelerimizin artmasıyla kulübümüzün daha da büyüyeceğine inanıyoruz. Büyük kulüpler hep üyeleriyle büyür ve hedeflerine bu şekilde koşar. Biz de neden aynısı olmasın. Orduspor'a üye olmak isteyenleri bugünden itibaren bekliyoruz. Kapımız herkese açıktır" dedi.
 
Üyelerin kulübe yapacakları küçük bir katkının kendileri adına çok önemli olacağını ifade eden Karaağaç, "Biz istiyoruz ki bundan sonraki kongrelerimizi küçük salonlarda değil, daha büyük salonlarda, kapalı spor salonlarında hatta 19 Eylül Stadyumu'nda yapalım. Bu, çok da zor olan bir şey değil. Taraftarlarımızın bu konuda desteklerini bekliyoruz. Biz yönetim olarak bu konudaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.
 
Durmuş Karaağaç, Orduspor'da kimsenin üyeliğinin silinmediğini, sadece aidatlarını ödemeyenlerin üyeliğinin askıya alındığını belirtti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler