Hayırlı transfer Malouda

Sezon başında Chelsea’den transfer edilerek Avrupa’da gündeme oturan Florent Malouda, Trabzonspor’da gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Bordo-mavili takımın bu sezonki en iyi transferi olan Fransız yıldız, yakaladığı rakamlarla ön plana çıktı.Kadronu

Hayırlı transfer Malouda

Sezon başında Chelsea’den transfer edilerek Avrupa’da gündeme oturan Florent Malouda, Trabzonspor’da gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Bordo-mavili takımın bu sezonki en iyi transferi olan Fransız yıldız, yakaladığı rakamlarla ön plana çıktı.

Kadronun en üretken oyuncuları arasına giren 33 yaşındaki oyuncu, Avrupa Ligi ve Süper Lig’de toplamda 25 maçta forma giydi. 1991 dakika sahada kalan Malouda, 7 gol ve 9 asiste imza attı. Diğer transferlere oranla daha faydalı olan tecrübeli oyuncu, geçmiş dönemki Marcelinho ve Musampa gibi yıldızların oluşturduğu hayal kırıklığını tekrarlatmadı. Kadroda Henrique ve Olcan ile en skorer isim olan Fransız Malouda, tecrübesiyle de özellikle Avrupa Ligi’nde gruptan yükselen ve yoluna namağlup devam eden takıma katkıda bulundu.

Sezon başında Chelsea’den bedelsiz kadroya dahil edilen Florent Malouda için 2 milyon 500 bin euro ödenmişti. 33 yaşındaki futbolcu takımın en istikrarlı 3. futbolcusu konumunda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor