Haydi Türkiyem sevindir bizi!

Cido Arena'da oynanacak mücadele TSI 17:45'te başlayacak. NTVSpor'un naklen yayınlayacağı karşılaşmayı ''Haber61 Canlı Anlatım Servisi'' farkıyla takip edebilirsiniz.EuroBasket 2011 ilk turuna, Portekiz ve Büyük Britanya galibiyetleri ile başladıktan sonr

Haydi Türkiyem sevindir bizi!

Cido Arena'da oynanacak mücadele TSI 17:45'te başlayacak. NTVSpor'un naklen yayınlayacağı karşılaşmayı ''Haber61 Canlı Anlatım Servisi'' farkıyla takip edebilirsiniz.

EuroBasket 2011 ilk turuna, Portekiz ve Büyük Britanya galibiyetleri ile başladıktan sonra ev sahibi Litvanya'ya yenilen Türkiye, daha sonra sürpriz Polonya yenilgisi ile bir anda grupta ilk üçe girme şansını riske soktu.

12 Dev Adam, Boğalar'ın ev sahibi Litvanya karşısındaki ezici galibiyeti sonrası artık kaderini Luol Deng ve arkadaşlarının ellerine teslim etti.

Polonya'nın Büyük Britanya'ya yenilmesini bekleyecek olan A Milli Takımımız, İspanya karşısında mutlaka kazanmak zorunda.

Büyük Britanya-Polonya arasında TSI 15:15'te başlayacak müsabakadan Polonya galip çıkarsa; 12 Dev Adam, İspanya ile prestij maçı oynayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor