Haydi TS taraftarı maça!

Satışa sunulan 6500 adet biletin yalnızca 2.200 adetinin satılması dev maç öncesi hayal kırıklığı yarattı.Bordo mavililer bu akşam saat 21.45 de şampiyonlar liginde kendi sahasında Rusya’nın CSK Moskova takımıyla  Şampiyonlar Ligindeki  kaderini belirleye

Haydi TS taraftarı maça!

Satışa sunulan 6500 adet biletin yalnızca 2.200 adetinin satılması dev maç öncesi hayal kırıklığı yarattı.
Bordo mavililer bu akşam saat 21.45 de şampiyonlar liginde kendi sahasında Rusya’nın CSK Moskova takımıyla  Şampiyonlar Ligindeki  kaderini belirleyecek  tarihi karşılaşmaya çıkacak.

Ancak Trabzonspor’da kombine biletlerin dışında kalan ve satışa sunulan 6500 adet biletin dev karşılaşma öncesi 2200 adet civarında satılması  tam bir hayal kırıklığı yaşattı.

Yönetim kurulu karşılaşma öncesi  Bilet fiyatlarında büyük bir indirime gitmesine rağmen taraftarların maça ilgisiz kalması  yönetimi de üzdü.

Takımını en kötü gününde bile sahiplenen vefalı Trabzonspor taraftarı nerede. Trabzonspor’un tarihinin en önemli karşılaşmasında takımımızı yalnız bırakması bordo mavili camiada üzüntüyle karşılandı. Başkanı, asbaşkanı, stat müdürü, muhasebe müdürü içerde olan ve ikinci lige düşmesi muhtemel olan Fenerbahçe her maçında 50 bin seyirciye oynarken Trabzonspor’un bu tarihi karşılaşmada stadının dolmayacak olması futbolcuların motivasyonunu da olumsuz etkiyecek faktörlerin banda geliyor
Haydi cefakar  Trabzonspor taraftar bu gece cehennemi CSK Moskova takımına yaşatalım.

Ruslar öyle bir taraftar görsün ki yıllar sonra bile bu taraftarı çocuklarına anlatsınlar. Haydi büyük Trabzonspor taraftarı bu tarihi maçta sizlerde göreve.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor