Haydi Trabzon, Kanuni seni bekliyor

Trabzon’un 3.Lig 2.Grup temsilcisi Kanuni Futbol Kulübü yarın kendi sahasında önemli bir karşılaşmaya çıkıyor.Ligde zor dönem geçiren ve 24 puanla 16.sırada bulunan Kanuni Futbol Kulübü Bursa Nilüferspor karşılaşmasına mutlak 3 puan parolası ile çıkacak.T

Haydi Trabzon, Kanuni seni bekliyor

Trabzon’un 3.Lig 2.Grup temsilcisi Kanuni Futbol Kulübü yarın kendi sahasında önemli bir karşılaşmaya çıkıyor.

Ligde zor dönem geçiren ve 24 puanla 16.sırada bulunan Kanuni Futbol Kulübü Bursa Nilüferspor karşılaşmasına mutlak 3 puan parolası ile çıkacak.

Teknik Direktörlüğünü İlker Erdem’in yaptığı Kanuni FK. 25 puanla 14.sırada bulunan Bursa Nilüferspor karşısında alacağı 3 puanla ligde gelecek için umutlarını arttıracak.

Yarın( 10 Mart 2013 Pazar) saat 13:30’da Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda oynanacak ve orta hakemliğini Çanakkale Bölgesi hakemlerinden Ali Şansalan’ın yapacağı karşılaşma öncesi,Takımıyla ilgili açıklamalarda bulunan deneyimli Hoca İlker Erdem yarın önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade ederek şöyle konuştu “Yarın Bursa Nilüferspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacağız, tüm hazırlıklarımızı tamamladık, futbolcularıma her zaman güvendim şimdi de güveniyorum, iyi bir futbolcu kadrosuna sahip olmamıza rağmen şanssızlıklar yüzünden bir türlü arzu ettiğimiz puanları alamadık. Futbolcularım yarınki maçın önemini biliyorlar ve bu müsabakadan rahatlıkla 3 puan alacak güçteler tek eksiğimiz taraftar, eminim ki Trabzonlu futbol severler yarın Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’na gelerek bu önemli karşılaşmada bizden desteklerini esirgemeyecekler”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler