Haydi Trabzon bir destan daha yaz

Devler Arenası'na sürpriz İnter galibiyeti ile adım atan Trabzonspor, bugün konuk edeceği Lille önünde başarısının tesadüf olmadığını kanıtlamak istiyor.Galibiyet halinde 6 puana ulaşacak ve gruptan çıkma konusunda çok büyük avantaj sağlayacak. Teknik Dir

Haydi Trabzon bir destan daha yaz

Devler Arenası'na sürpriz İnter galibiyeti ile adım atan Trabzonspor, bugün konuk edeceği Lille önünde başarısının tesadüf olmadığını kanıtlamak istiyor.

Galibiyet halinde 6 puana ulaşacak ve gruptan çıkma konusunda çok büyük avantaj sağlayacak. Teknik Direktör Şenol Güneş de bu kazanmaları halinde grupta çok büyük avantaj yakalayacaklarını vurguladı ve direcin düştüğü anda taraftarın devre girmesi gerektiğinin altını çizdi.

Bordo-mavili takımın ligde 5 golünü de atan Burak Yılmaz cezası, Volkan Şen de bu sezon Bursaspor formasıyla birlikte Avrupa kupasında forma giymesi nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler. Sakatlıkları bulunan Vittek, Piotr Brozek, Barış Özbek ve Tayfun da takımdaki yerlerini alamayacak.

Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Fransa'nın Lille takımı ile bu akşam yapacağı maç ile Avrupa Kupalarındaki 89. karşılaşmasına çıkacak.

Bordo-mavililer, bugüne kadar Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesi ve grubunda 23 maç, 2009-2010 sezonundan itibaren UEFA Avrupa Ligi adıyla düzenlenmeye başlayan UEFA Kupası'nda 45 maç, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 maç ve UEFA Intertoto Kupası'nda ise 8 karşılaşma yaptı.

Karadeniz ekibi, 88 maçta, 33 galibiyet, 20 beraberlik ve 35 yenilgi aldı. Bordo-mavililer, söz konusu karşılaşmalarda 118 gol atarken, kalesinde 128 gol gördü.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Bjorn Kuipers yönetecek.

SAAT: 21:45
STAT: Avni Aker
YAYIN: Star TV / Haber61.net
HAKEM: Bjorn Kuipers (Hollanda)

TRABZONSPOR: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Colman, Zokora, Serkan, Adrian, Halil, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

LILLE: Landreau, Debuchy, Rozehnal, Basa, Jelen, Pedretti, Mavuba, Beria, Balmont, Hazard, Sow
TEKNİK DİREKTÖR: Rudi Garcia

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler