Haydi pazarlayın Trabzon'u

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne girmeyi başaran, hemde ezeli rakibini FİFA nezdinde tüm dünyaya rezil ederek devler ligi arenasına giren Trabzonspor’un şehri Trabzon için haydi harekete...İlk maçını İtalya'nın Milano kentinde oynayan ve İnter gibi b

Haydi pazarlayın Trabzon'u

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne girmeyi başaran, hemde ezeli rakibini FİFA nezdinde tüm dünyaya rezil ederek devler ligi arenasına giren Trabzonspor’un şehri Trabzon için haydi harekete...

İlk maçını İtalya'nın Milano kentinde oynayan ve İnter gibi bir dünya devini o muhteşem atmosferde dize getiren bordo-mavililer hem UEFA'nın hem de tüm dünyadaki spor severlerin gönlünde taht kurdu.

Ancak Trabzonsporlu taraftarlar İtalya'da adeta soyguna uğradı. Uyanık rehberler, pahalı lokantalar, Trabzon'da aynı kalite ve markada bulunmasına rağmen aşırı şekilde pahalı ürünler ve daha böyle uzun uzun sayılabilecek birçok neden Trabzonspor sevdalılarını İtalya'da zorda bıraktı.

Şimdi İtalya'dan, Fransa'dan, Rusya'dan ve daha bir çok ülkeden Trabzon’a gelecek olan futbol sevdalılarına Trabzon'u ve Trabzonspor'un büyüklüğünü hissettirme ve anlatma vakti geldi.

Herşeyimiz bizden olsun… Kendi insanımız, kendi sermayemiz, kendi ürünümüz…

Biz İtalya'daki görüntünün aksine pahalı rehberler değil, Trabzonlu rehberler, pahalı ürünler değil esnafımızın sattığı ürünler, pahalı yiyecek değil Trabzon yemekleri kısacası Avrupalının ülkesine gittiğinde gönlünde "Trabzon herşeyiyle harika bir kent" diyebileceği bir atmosfer istiyoruz.

Haydi Trabzon! bugüne kadar yapmadığını yap:

Trabzon'a binlerce turist getiriliyor ancak sadece belirli mekanlar olan Uzungöl, Sümela Manastırı vs uyanık rehberler tarafından ziyaret ettiriliyor. Neden biz Trabzonlular kendi insanımızla kendi işimizi görmüyoruz ki? Böyle bir fırsatı yakalamışken bunu en iyi şekilde değerlendirelim.

Mesela, biz turisti Sümela'ya, Uzungöl'e pazarlarken Trabzon halkı bunlardan nasiplenemiyor. Ama İtalyanlar Milano'da Trabzonluları neredeyse Trabzon'un Kemeraltı mevkii gibi tarihi bir mekanda ağırlıyor.

Kısacası adamlar en ufak toprak parçasını bile değerlendiriyor.

Şimdi bizde Trabzonlular olarak harekete geçelim:

Haber61 sizi davet ediyor;

Trabzon’un tüm geneliyle Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı

Yereliyle Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu

Güvenliğiyle Trabzon İl Emniyet Müdürü Feridun Boz’u

İşadamları ve iş dünyasıyla Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nu

Trabzon’u temsil eden Sivil Toplum Örgütleri’ni ve en önemlisi Trabzon halkını kenti en iyi şekilde pazarlamaya davet ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler