Haydi Ferhat yık şu Rus’u

2012 Londra oyunları tüm hızıyla devam ederken Türkiye’yi temsil eden 4 Trabzonlu sporcunun üçünün elenmesinin tesellisini Ferhat Pehlivan’da arıyoruz. Milli gururumuz Ferhat Pehlivan bugün Türkiye saati ile 23.00’da çeyrek finalde karşılaşacağı Rus rakib

Haydi Ferhat yık şu Rus’u

2012 Londra oyunları tüm hızıyla devam ederken Türkiye’yi temsil eden 4 Trabzonlu sporcunun üçünün elenmesinin tesellisini Ferhat Pehlivan’da arıyoruz.

 

Milli gururumuz Ferhat Pehlivan bugün Türkiye saati ile 23.00’da çeyrek finalde karşılaşacağı Rus rakibi Ayrapetyan yenerse olimpiyat tarihinde ilk defa bir Trabzonlu sporcu yarı finale yükselmiş olacak. 

 

Rus rakibinden çekinmediğini söyleyen milli eldiven Ferhat Pehlivan, “ öncü Türkiye sonra tüm Trabzon için ringe çıkarak bu maçı kazanacağım. Zor bir yükün altındayım ama bu yükü kaldıracak güçteyim. Tüm Türkiye bana dua etsin onlar için mücadele edeceğim.”dedi.   

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor