Hayde Trabzon Sokağa: O gün geldi...

Yargıtay’ın şike kararını onaylamasının ardından Trabzonspor taraftarı hakkını aramak için sokağa dökülecek.Trabzonspor taraftarlarının organize ettiği “Haksızlığa karşı tek yürek hayde Trabzon” sloganıyla cumartesi günü yapılacak olan yürüyüşe bütün sivi

Hayde Trabzon Sokağa: O gün geldi...

Yargıtay’ın şike kararını onaylamasının ardından Trabzonspor taraftarı hakkını aramak için sokağa dökülecek.

Trabzonspor taraftarlarının organize ettiği “Haksızlığa karşı tek yürek hayde Trabzon” sloganıyla cumartesi günü yapılacak olan yürüyüşe bütün sivil toplum kuruluşları, Trabzon ve Trabzonspor sevdalısı herkesin katılması bekleniyor. Bütün ilçelerde organizasyonlar yapılarak bu dev yürüyüşe çok yoğun bir katılım sağlanacak. Komşu şehirlerden de otobüslerle gelecek olan vatandaşlar ve taraftarlar bu yürüyüşe destek olması bekleniyor.

Ayrıca Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulunun da Beşiktaş maçı gibi çok önemli bir maçtan önce bu hak arama mücadelesine katılacağı öğrenildi.

HAK NASIL ARANIR HERKES GÖRECEK

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu “Bu dava sadece bizim, Trabzonspor’un davası değil. Temiz Türk futbolu isteyen herkesin davası. Trabzonspor sevdalılarının 7’den 70’e hak arama, sesimizi duyurmak adına cumartesi günü orada olacağı düşünüyorum. Orada en iyi şekilde hukuk kuralları çerçevesinde sadece Türkiye’ye değil bütün dünyaya sesimizi duyuracağımıza inanıyorum. Hak nasıl aranır cumartesi günü herkes görecek” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler