Haydar Revi Özak'ı savundu

Haydar Revi mazbatasını aldıktan sonra gazetecilerin sorularını cevapladı.Revi Trabzonspor'un Olağan Genel Kurulunda yaşananlar ile ilgili yaptığı açıklamada, "Faruk Özak Bey Trabzon'da doğmuş büyümüş Trabzonspor ile bütünleşmiş bir insan. Hem Trabzonlula

Haydar Revi Özak'ı savundu

Haydar Revi mazbatasını aldıktan sonra gazetecilerin sorularını cevapladı.

Revi Trabzonspor'un Olağan Genel Kurulunda yaşananlar ile ilgili yaptığı açıklamada, "Faruk Özak Bey Trabzon'da doğmuş büyümüş Trabzonspor ile bütünleşmiş bir insan. Hem Trabzonluların hem Trabzonsporlularınsevdiği, saydığı değer verdiği bir insan. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yaptığı açıklamaya baktığımız zaman maksadını aşan sözler bence bu sözler. Spor demek fair play demek. Fair play'e uyan sözler değil. düşmanlık falan uygun sözler değil. Biraz da hedefi saptıran sözler. Trabzonspor kongresi ile aynı gün Kongremiz vardı. Trabzosnpor'un kongresini takip edemedik. Hatta iki ayrı salonda iki ayrı kongre olu8nca kongrelerde karıştırıldı. Ne şekilde söylendiğini bilemiyorum, izleyemedim. Yani Trabzonspor'un başkanı Hacıosmanoğlu spordan bahsediyoruz. Son dönemde Fair playdan bahsediyoruz, o yönden hoş olmayan sözler diye düşünüyorum. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor