"Hayati bir 3 puan aldık"

Orduspor karşısında alınan galibiyetin ardından Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkas açıklamalarda bulundu. Kafkas hayati bir galibiyet aldıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı;"Zor bir maçtı. İki takım içinde hayati önem arz eden karşılaşmayı

"Hayati bir 3 puan aldık"

Orduspor karşısında alınan galibiyetin ardından Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkas açıklamalarda bulundu. Kafkas hayati bir galibiyet aldıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı;

"Zor bir maçtı. İki takım içinde hayati önem arz eden karşılaşmayı kazanmak istiyorduk ve başardık. Daha dikkatli olsaydık daha farklı kazanbilirdik. İlk yarının ilk 15- 20 dakika haricinde iyi oynadık. Bu dakikalarda kopukluk yaşadık.

İçinde bulunduğumuz  durum sebebiyle altın değerinde 3 puan aldık. Artık kupa maçına bakıyoruz. Hedefimiz kupada da yolumuza devam etmek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor